woensdag 22 april 2015

Het begin is er.....

Hoi Hoi,

Ik ga een poging doen om mijn beginnende creaties in een blog bij te houden.
Ik vind het vooral leuk voor mezelf zodat ik al mijn creaties ook lekker op 1 plek heb.
Ik hoop dat er natuurlijk ook volgers komen die mij gedurende de weg ook tips kunnen geven of het leuk vinden wat ik heb gemaakt.

Ben nog maar een beginnende blogger maar ook naaister dus ik ben nog niet echt heel goed. Merk gelukkig wel dat er steeds meer verbetering komt, en heb een paar kleine projectjes kunnen afronden waardoor mijn basis techniek gelukkig wat beter is geworden ;)

Ondertussen een aantal dingen gemaakt

Mijn eerste creatie, waar begin je natuurlijk ook mee als je net je eerste naaimachine hebt aangeschaft, een speldenkussen.
Had eerst een ander idee, maar dat bleek nog iets te lastig voor een beginner haha.... dus toen zelf maar iets bedacht! Uiteindelijk ook best tevreden voor mijn allereerste projectje.

Ik had destijds ook een leuk aantal stofjes op de kop getikt in de kringloopwinkel hier in de buurt. (Goede tip, gooi 't in de wasmachine en tis weer lekker fris, en veel van die stofjes daar komen soms als restant vanuit een stoffenwinkel)

Daar had ik o.a. ook een heel dun chiffon achtig stofje gevonden. Best lastig om mee te naaien als beginner zijnde, en ben er ook niet super tevreden over (vooral de afwerking) omdat het zo'n beweeglijk stofje is. Misschien in de toekomst nog maar eens iets pogen. Poging #2 is dus een cirkelsjaal geworden. Het maken op zich was niet zo lastig, alleen erg lastige stof.Geen opmerkingen:

Een reactie posten