donderdag 11 augustus 2016

Naaikamer gepimpt!

Tis toch best een pittig jaar privé geweest en dat kost best veel energie wat ervoor zorgt dat ik niet altijd zo creatief in mijn bol ben...
Toch was ik bezig met mijn kamer waar ik altijd naai en waar mijn hondje ook slaapt haha... Multi-functioneel noemen ze dat ;)
Zocht al tijden naar extra kast voor mijn naaispullen om die daarin te bergen... En vlak na mekaar tikte ik toch een leuke opbergkist op de kop bij een kringloopwinkel... die ik ff geschuurd en geverfd heb.... Ideaal voor mijn stoffen! (die tot nu toe nog steeds werden opgeborgen in een doos. SCHAAM :( ) Maar gelukkig ik had 'm gevonden! Daar al blij mee en toen kwam ik ook nog een onwijs leuk kastje tegen voor al mijn andere naaispullen en evt. stoffen! Moet nog bedenken hoe ik 'm wil inrichten maar heb 'm voor de helft van de originele prijs op de kop kunnen tikken dus heerlijke koopjes!


Toen dacht ik laat ik de muren dan ook maar eens verven en wat creatiefs doen met de muren! Wat vinden jullie ervan?


Inmiddels al weer meer projectjes in m'n hoofd waaronder nog steeds m'n eigen pyjama broek, de cape voor mijn neefje ;) en ondertussen ook aan een patchwork fleecedeken gedacht en een vriendinnetje is weer bevallen dus ik maak weer wat mooie stoffen letters! :) Dus hopelijk binnenkort een update! Ik ga vanavond aan de stoffen letters beginnen dus dat moet goed komen! :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten